напитки против целулит

Напитки против целулит – вижте тези

За да постигнете добри и трайни резултати, в допълнение към балансираната ви диета, е добре да приемате напитки против целулит, които спомагат за елиминирането на течности от тялото ви.

Целулитът е естетически проблем, който засяга най-често жените и то във всички възрасти, представлявайки натрупване на мастна тъкан в определени области на тялото. За щастие, освен скъпи козметични процедури, има редица естествени средства, които могат да помогнат в борбата с целулита.

Първата от напитките против целулит е тази с ананас

Този сладък плод помага за естественото изгаряне на мазнините в тялото ви. Следователно, предотвратява образуването на целулит. Ананасът дренира тялото ни и го зарежда с жизненоважни витамини и антиоксиданти – а, какво може повече да желаем? В допълнение към него, джинджифилът има диуретичен ефект, ускорявайки метаболизма и насърчавайки изгарянето на мазнини. Също така, може би не знаете, но ако консумирате джинджифил, то ще се почувствате сити по-бързо.

А, за да приготвите една от нашите любими напитки против целулит са ви необходими няколко шайби ананас (естествено, неконсервиран, а пресен), 1 с.л. настърган, пресен джинджифил и минерална вода. Смесете ананаса и джинджифила, разбъркайте, а след това добавете водата и по желание, кубчета лед. Консумирайте с удоволствие!

Следващата от предпочитаните напитки срещу целулит е тази с лимон

Това е плод, който е изключително богат на антиоксиданти, съответно детоксикира добре вашето тяло. Благодарение на него – целулитът остава в историята. А, като добавите и целина – да, целина, която е богата на фибри и подобрява храносмилането, то вие ще се сдобиете лесно с по-плосък корем. Нека да започнем с приготвянето на освежаващата напитка против целулит, а за целта са ви необходими – литър минерална вода, 100-150 гр целина и 500 гр лимони. За начало, измийте и нарежете целината. Сварете я с останалите 2 съставки за около 15 минути, а след това филтрирайте. Поставете я в хладилника и пийте през целия ден с наслада!

Не всеки е фен на студените напитки против целулит, така че ще обърнем внимание и на топлите

Червените боровинки са известни със своите защитни и дрениращи свойства, които ги правят перфектни за борбата ви с целулита. А, за по-голяма ефективност, комбинирайте ги със зелен чай и лимон. Нека започнем с чая, за който са ви нужни вода, пакетче зелен чай, малко лимонов сок, 30 гр червени боровинки и чаена лъжичка мед. Оставете водата да заври, след което сложете чая, лимоновия сок и боровинките. И така, за най-студените дни, вие имате гореща напитка против целулита!

Още една много добра напитка срещу целулит

Необходими са ви около 700 мл вода, малко ментови листа, 2 ягоди, няколко тънки филийки ябълка и половин лимон, а защо не и щипка канела, за разкош? Сложете всичко това заедно в една бутилка и оставете в хладилника за няколко часа. А, тази напитка – ще засили метаболизма ви и ще засити глада ви!

За да видите най-добри резултати от детоксикиращите напитки против целулит, то помислете и за подобряване на хранителните си навици – като цяло, както и за употребата на средство, което да ви помогне в тази борба. Съветваме ви също така, да се доверявате на изцяло природни средства с доказана ефективност, а ако се чудите кое е подходящо – то прочетете следващите редове!

Сбогувайте се с целулита още сега!

Представяме ви Целулес / Celuless®, който е натурален продукт включващ в себе си комбинация от витамин C (L-аскорбинова киселина) и биофлавоноиди (флавон гликозиди, терпин лактони) и проантоцианидин. Приемът на този продукт действа положително върху трофиката на кожата и подобрява микроциркулацията. Със своето действие, той извежда токсините лесно от организма и се бори с целулита отвътре. Формата му е иновативна, а именно – растителни капсули под формата на микропелети, осигуряващи по-добра ефективност и поносимост. Дозира се лесно – до 3 пъти дневно по 1 капсула след храна. Продуктът е напълно безопасен.

Може да го откриете в аптечната мрежа в цялата страна, както и да го закупите онлайн от електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Сподели: