Целулес ❤️ 550 мг x40 капсули

Целулес

Производител: Борола ООД

27.00 лв.

Безплатна доставка над 60 лв.

Как действа Целулес?

Целулес оказва положително въздействие върху микроциркулацията и трофиката на кожата. Подпомага лимфния дренаж на подкожната мастна тъкан. Съдейства за подкрепа на циркулацията на лимфата и извеждането на течности и токсини от организма. Оказва положително въздействие върху синтеза на колаген.

Допринася за добра еластичност и структура на кожата. Подпомага функцията на капилярите, лимфните съдове, вените и артериите. Повлиява благоприятно кожата, като я прави по стегната и гладка.

Кога да приемаме Целулес?

Целулес се приема при нарушена микроциркулация и лимфен дренаж; увреждане на колагена и неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, т.нар. „портокалова кожа“.

Какво съдържа Целулес?

Всяка растителна капсула Целулес съдържа специално подбрана комбинация от витамин C (L-аскорбинова к-на) и биофлавоноиди (проантоцианидин, флавон гликозиди и терпин лактони) под формата на микропелети. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Какви са предимствата на Целулес?

Целулес е специално подбрана комбинация от витамин C и биофлавоноиди. Иновативната фармацевтична форма – растителни капсули под формата на микропелети, осигурява по-добра бионаличност, ефективност, безопасност, поносимост и контролирано освобождаване на активните съставки.

Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).

Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти. Не дразни стомаха и не предизвиква нежелани ефекти. Подходящ за продължителна употреба.

Как да приемаме Целулес?

Целулес се приема по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно, след хранене. За оптимален ефект се препоръчва продължителна употреба.

Има ли странични ефекти?

Целулес е напълно безопасен и не предизвиква странични ефекти.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментара
Вградени отзиви
Вижте всички коментари